billigare båtbiljett och boende med destination gotland

Vi samarbetar med Destination Gotland / Idrottens Ö och Kneippbyn Resort för att få en trevlig resa och boende. Vi erbjuder en billigare båtbiljett och 20 % på ordinarie boendepriser på Kneippbyn. 

Du bokar allt detta genom idrottsresor@destinationgotland.se

Eller på telefon 0771-22 33 50. Det gäller även om du bara vill boka båtbiljetten

Det finns  följande boendealternativ:

Hotell

Stugor av olika slag

Lägenheter

Glampingtält m,m.

OBS!  Det är stor åtgång på boende på Gotland under den perioden så vänta inte med att boka boendet. BOKA NU!

boende på Kneippbyn!

GLAMPING DELUXE PÅ KNEIPPBYN

Glamping på Gotland är det bästa från två världar. Friheten med att bo i tält och bekvämligheterna med att bo i en semesterstuga. Känslan att vakna på morgonen och känna solen som sakta börja värma upp morgonen och vinden som varsamt får tältduken att röra sig är oslagbar. Att få öppna tältet och möta morgonen med att duka upp frukost vid bordet så att man kan starta dagen på bästa sätt för att sedan ge sig ut på nya sommaräventyr.

KNEIPPBYN HOTELL

Det här är originalhotellet på Kneippbyns Resort som har renoverats och har standarden för att kalla sig ett hotell. Bekvämligheten att i närheten ha frukostbuffé varje morgon, under högsäsong kunna ha morgon- och kvällsbad eller att skapa oförglömliga minnen inne på Sommar- & Vattenland där det riktiga filmhuset Villa Villekulla från SVTs filmer om Pippi står. Eller bara kunna hoppa på cykeln och cykla över naturreservatet Södra hällarna för en picknick eller utflykt till Visbys pittoreska gränder.