20210507

Första släppet – Gotland Gravel 2021

Äntligen kan vi hälsa de första deltagarna välkomna till grusfesten Gotland Gravel den 28/8 2021! Lördagen den 8/5 släpper vi den första omgången biljetter till loppet som (förhoppningsvis) följs av fler senare under våren.

Biljettsläpp första delen – långdistanserna

Vi håller oss ständigt uppdaterade på situationen och de restriktioner som råder. För att säkra att vi kan bjuda in till ett smittsäkert arrangemang som följer Folkhälsomyndigheternas rekommendationer har vi därför valt att starta biljettförsäljningen till endast de längre distanserna av loppet – 99 och 132 km. Distanserna 66 respektive 33 km öppnar vi för anmälan så snart som möjligheterna öppnar upp sig för fler deltagare.

Vi i arrangörs-gruppen arbetar vidare med att säkra olika sponsoravtal samt planeringen så vi kan skapa ett smittsäkert arrangemang med ett levande start- och målområde. 

Vad händer om loppet inte kan genomföras?

Blir det av någon anledning så att loppet inte kommer kunna genomföras erbjuder vi full återbetalning till alla deltagare.

Om Gotland Gravel – www.gotlandgravel.se

Gotland Gravel är ett grusvägslopp som tar dig genom mystisk skog, över ljumma hedmarker, längs kusten och havet på södra Gotland. Start och målgång i centrala Klintehamn. Dagen avslutas med cykelfest och prisutdelning i solnedgången.