20210311

Vi siktar på ett nytt Gotland Gravel 28/8 2021.

Planeringen är i full gång för att ta er med på en grusfest värd namnet den 28/8 2021. Vi i arrangörs-gruppen arbetar just nu bland annat med nya bansträckningar och siktar på att skapa ett smittsäkert arrangemang med ett levande start- och målområde. 

Hur vi hanterar pandemin och restriktioner

Vi håller oss ständigt uppdaterade på situationen och de restriktioner som råder. Förhoppningen är att det kommer vara lättnad efter att effekterna av vaccinationerna hunnit i kapp i slutet av augusti och att vi då kommer kunna köra. De restriktioner som troligtvis/eventuellt kvarstår kommer vi självklart göra allt för att följa till punkt och pricka. 

När öppnar anmälan?

Vi siktar på att öppna upp anmälan i slutet av april. Följ gärna loppet på FB och instagram för att få koll på senaste nytt. 

Om Gotland Gravel – www.gotlandgravel.se

Gotland Gravel är ett grusvägslopp som alla tar dig både genom mystisk skog, över ljumma hedmarker, längs kusten och havet på södra Gotland. Start och målgång i centrala Klintehamn. Dagen avslutas med cykelfest och prisutdelning i solnedgången.