PRESSMEDDELANDE 20200614

PRESSMEDDELANDE 20200614

Cykelloppet Gotland Gravel 2020 inställt

Gotland Gravel som skulle genomförts den 29/8 i Klintehamn på Gotland kommer att ställas in på grund av rådande Corona-pandemi. Alla tidigare anmälda deltagare är meddelande och kommer få sin anmälningsavgift återbetald.

Arrangörerna Ringmurens Cykelklubb och Bikeoholic AB beklagar att loppet inte kommer att genomföras 2020. Nytt datum blir istället den 28/8 2021.

”In i det sista fanns hoppet om att Gotland Gravel 2020 skulle kunna genomföras som planerat. Men med den rådande situationen så har även vi tvingats inse fakta. Vi brinner för upplevelsen och helheten och det blir inte bra när vi inte kan samla publik och sponsorer och bjuda in till den folkfest som loppet så framgångsrikt blivit. Det finns ingen annan utväg än att ställa in och istället blicka framåt och planera för ett ännu bättre 2021.” 

//

Lovisa & Jonas Moberg, Bikeoholic AB

Anders Selin, Ringmurens CK

Om Gotland Gravel – www.gotlandgravel.se

Gotland Gravel är ett grusvägslopp med tre bansträckningar – 30, 65 och 110km, som alla tar dig både genom mystisk skog, över ljumma hedmarker, längs kusten och havet på södra Gotland. Start och målgång i centrala Klintehamn. Dagen avslutas med cykelfest och prisutdelning i solnedgången. 

2020 skulle loppet genomförts för tredje gången i ordningen och förväntades locka över 300 deltagare från hela landet. Arrangörer är Bikeoholic tillsammans med Ringmurens Cykelklubb.

 

Presskontakt:  Lovisa Moberg, 073 – 394 08 56


En tanke om “Gotland Gravel inställt

  1. Pingback: Covid-19 - Gotland Gravel

Comments are closed.